‘Bid alsjeblieft niet voor totale genezing’

Vandaag kwam ik een berichtje online tegen dat George Verwer (oprichter Operatie Mobilisatie) ziek is. Ernstig ziek.

En nu komt het… hij vraagt niet om gebed voor genezing….

“Vraag mensen alstublieft niet te bidden voor totale genezing, want ik kijk echt uit naar de hemel”, zei hij. “Vraag om gebed om genade voor de zware reis die ons dagelijks te wachten staat.”

“God verzekerde me dat ik mijn deel heb gedaan en dat ik de rest bij anderen en Jezus moet achterlaten. In veel opzichten heb ik het gevoel dat 85 te lang is om te leven als zoveel van mijn vrienden zijn gestorven, maar de Heer heeft dat in Zijn handen. Het ziet ernaar uit dat ik nog een tijdje zal blijven, maar de weg naar de deur ziet er ruig uit. Daar zou ik gebed op prijs stellen.’

Wat een getuigenis en wat een vertrouwen. Tot het eind.

(Zie: https://premierchristian.news/en/news/article/please-don-t-pray-for-total-healing-evangelist-george-verwer-reveals-cancer-diagnosis voor het Engelstalige bericht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *