Jawel! Bij RTL nieuws!

RTL nieuws heeft een rubriek online waarbij het gaat om de volgende vraag: Welk muzieknummer zou jij graag willen horen op je eigen begrafenis?

En wat denk je dan als je een oproepje ziet om daaraan mee te doen? Kansen! Gaan! Dus je stuurt een mail dat je er wel aan mee kunt werken en dan…

En al wandelend over een begraafplaats in Kroatië wordt je dan ineens gebeld voor een telefonisch interview van meer dan een half uur. In de regen. Goed sfeertje voor zo’n onderwerp toch? lol.

Die interviews zijn altijd spannend eerlijk gezegd. Wat wil je kwijt (en wat niet), hoe ontvangt de interviewer dat (deze keer een erg goede interviewer trouwens! Hulde!) en wat blijft er over van je gesprek als het eenmaal op papier staat?

Ingewikkeld was het niet om die vraag (welk liedje) te beantwoorden, want de lijst wat ik op mijn begrafenis wil laten afdraaien is al jaren geleden gemaakt. Net zoals de afscheidsbrieven trouwens. Ook die lagen al klaar….

De brieven liggen inmiddels allemaal alweer bij het grofvuil (oud nieuws, tijd voor een update), maar dat lijstje met liedjes is er nog wel, evenals wat ik zou willen: maak er een feestje van, chips, cola, ik ben er niet meer, maar wat is dat mooi! Ik ben dan al heerlijk in de hemel, met een nieuw lijf en kan de hele dag mij letterlijk in hemelse sferen bevinden. Mooi man!

Maar goed, als je denkt dat je een mooie boodschap hebt voor de rest van de mensheid ga je er voor, hoe spannend het ook is. En dit is het dan geworden:

(klik) Met als spannende titel ‘Als ik de pijp uitga, dan ga ik naar Onze Lieve Heer en heb ik weer een perfect lijf’

Veel leesplezier! 🙂 En ja, de O, de L en de H zijn hoofdletters. 🙂

Ah en een ander lied wat wordt gedraaid op mijn laatste feestje? Zie onderstaand. Dat kent geen kip dus niet zo geschikt voor een algemene Tv-zender / nieuwsprogramma, daar ga je geen volle zalen mee trekken zeg maar. Die heb ik ze dus maar bespaard, maar deze… staat zelfs boven “De Neus Umhoeg van Rowwen Hèze.“…. Wel een beetje een jank lied, maar ja… de tekst… wat is die mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *