Weekend! Uhh….. nou…

Onze weekenden zijn lastig te beschrijven. En waar de meeste mensen vrij zijn in het weekend, zijn we aan deze kant hard aan het werk. Dit is een sfeerbeeld van afgelopen weekend…. de kernwoorden voor dit weekend waren: (spreekwoordelijke) uitslaande brand, eenzaamheid, je andere familie, koud en toch warm… laten we het daar maar bij houden…

Het was een pittig weekend, vandaag zijn we een dagje vrij, op de bank hangen en alles verwerken wat we gezien en gehoord hebben, morgen weer verder…

Psalm 91:14,15 De Heer zegt: “Omdat hij heel veel van Mij houdt, zal Ik hem redden. Ik zal hem beschermen, omdat hij Mij kent. Als hij Mij om hulp roept, zal Ik hem antwoorden. In moeilijkheden en gevaar zal Ik bij hem zijn. Ik zal hem redden en voor de mensen eren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *