Iedereen zijn eigen gave…

2 reacties

  1. W.v.Doezelaar schreef:

    Als eerste dank ik God voor een scherp oog. Dank ook aan jullie voor deze reactie op mijn foto’s. Mijn hobby begon ik om mijn vrije tijd op te vullen. En niet met het idee om er op deze manier mee om te gaan. Maar God opende mijn ogen door middel mij in de natuur te laten zien dat Hij dit alles voor ons heeft gemaakt en wij er voor mogen zorgen. Nou daar zijn wij erg goed in. Ik wil dat door middel van mijn foto’s aan iedereen laten zien. Maar ook laten voelen dat wij voor elkaar moeten zorgen , voor mens en natuur. Door mijn hobby ben ik steeds meer met de Bijbel bezig want hoe verwoord ik mijn gevoelens als ik mijn foto’s terug zie. Hoe kan ik bemoedigen ? Deze uitdaging ga ik nog wel even aan. Ik hoop dat God mij nog lang dat scherpe oog geeft maar bovenal Zijn woord duidelijk maakt zodat ik nog veel foto’s voor jullie kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *