Laatste module Emotieregulatie

Voor de laatste keer heb ik (E) kaartjes met behoeften op tafel gelegd. Hoe voel je je? En waar heb je nu behoefte aan? Zo concreet mogelijk.
Om stil te staan bij jezelf op dit moment. Een vaardigheid die voor veel patiënten op de psychiatrische kliniek niet eenvoudig, maar wel nodig is. Want wanneer ik begrijp hoe ik me nu voel en wat ik nu nodig heb, dan kan ik ook een volgende stap maken in hoe ik kan voorzien in mijn behoefte. Persoonlijke thema’s komen omhoog en een zoektocht start.

Ik heb mooie momenten meegemaakt tijdens deze module. Momenten waarin iemand een ontdekking in zichzelf deed, waarin emoties werden verkend en stappen gezet werden in het reguleren van die emoties.

En nu is de stage voorbij. De vele mooie momenten neem ik mee, net als de moeilijke momenten en lessen die ik geleerd heb.
Dankbaar voor de ervaring die ik heb opgedaan!

2 reacties

  1. Jeanne Booy schreef:

    Lieve Esther,
    Wat fijn, dat je naast moeilijke, ook zoveel mooie momenten hebt meegemaakt. Gods zegen bij de volgende “stappen”! Groetjes, Jeanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.