Ik ben hier veilig

Ze wil zo graag naar huis. Ze mist haar man en zoon zo erg…
Elke keer als ze met haar man belt, zegt ze tegen hem dat ze terug wil.

Er gaat een video viraal onder Oekraïeners van een jonge vrouw die met haar man en zoontje van 5 maanden weer terug is gegaan naar de Oekraïene. Ze wilden weer terug en besloten naar huis te gaan. Die avond dat ze aan waren gekomen viel er een raket op hun huis en ze heeft die avond haar man en zoontje verloren…

Mijn hart breekt bij het horen van dit verhaal…

Dit verhaal wordt ingezet door haar man. Elke keer wanneer ze aan de telefoon zegt ‘ik wil naar huis’, zegt hij: ‘herhaal na mij’:
Het is oorlog in de Oekraïene – Het is oorlog in de Oekraïene
Het is niet veilig – Het is niet veilig
In Polen is geen oorlog – In Polen is geen oorlog
Je bent daar veilig – Ik ben hier veilig…

En hoeveel ze hem ook mist, ze weet dat hij gelijk heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.