De Poolse bergen…

Tromgeroffel…. we staan in de nieuwsbrief van Maja & Reinier van den Berg!

Reinier ben ik (M) voor het eerst tegengekomen in Polen tijdens één van mijn reizen. Later ben ik nog een keertje weer terug geweest om er te klussen toen ik met Het Kidsproject in de buurt zat. (Nou ja, in de buurt… het KidsProject stond in Magdeburg Duitsland en ik had een weekje vrij voor de volgende klus..)

Toen we bezig waren met onze toekomst en vragen hadden hoe het nu is om als Hollander in Polen te wonen… hebben we Reinier gebeld.. en van het één kwam het ander… en het vervolg ervan kennen jullie. 🙂

Hun nieuwsbrieven zijn te bekijken op https://www.depoolsebergen.pl/category/clips-en-blogs/

2 reacties

  1. Martin, het genoegen is wederzijds! Leuk om dit berichtje te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.