Daar kunnen we allemaal een voorbeeld aan nemen…

Het leven is niet altijd makkelijk… en dat zien we aan deze kant bijna iedere dag voor onze ogen. Maar als we dan zien hoe mensen soms met die enorme problemen omgaan… Neem nu deze tekst die ik kreeg van iemand in grote problemen:

Habakuk 3: Tóch zal ik mij verheugen in de HERE en juichen over God die mij redt! De Oppermachtige HERE is mijn kracht, Hij maakt mij lichtvoetig als een hert en brengt mij veilig over de bergen.

Let wel… dat is niet een tekst die wij deze persoon gaven, maar een tekst waarmee die zelf kwam…. en als je dan het hele gedeelte leest…. dan kunnen we daar allemaal een voorbeeld aan nemen…. “Vertrouw op de HEERE, tot in eeuwigheid, want de HEEREHEERE is een eeuwige rots.”

Habakuk 3:17-19. Foto W Van Doezelaar.

2 reacties

  1. Willem van Doezelaar schreef:

    Marjon en ik kunnen hier 1 antwoord op geven. AMEN.

  2. E schreef:

    En zo is het!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.