Als het leven tegen zit…

Aan deze kant hebben we (bijna) iedere dag gesprekken met mensen waar het niet goed mee gaat… echt niet goed. En soms voelen ze zich zo alleen…. en vragen ze zich af… waarom dan? Heb ik iets verkeerd gedaan dat God mij straft, had ik iets anders moeten doen, waarom overkomt mij dit en wat kan ik er mee?

Nu maakt E tekeningen in het kader van het Psalmen Project van o.a. de BGA. Maar… er maken meer mensen mooie dingen rondom dat project! Neem nu de onderstaande foto van W n.a.v. Psalm 77. Best een pittige Psalm als je hem leest… Neem nu dit stukje:

Ik denk erover na hoe het lang geleden was. Ik dacht erover hoe ik toen muziek voor U maakte. En ik bleef me maar afvragen: Zal de Heer ooit nog bij ons terugkomen? Zal Hij ooit nog goed voor ons zijn? Of is er een einde gekomen aan zijn liefde?

Psalm 77: 6-9

En dat zijn ook de vragen die wij vaak te horen krijgen… en wat zeg je daar dan op?

W maakt in datzelfde Psalmenproject geen tekeningen maar foto’s met overdenkingen…. en n.a.v. Psalm 77 ontstond onderstaande foto… God laat je niet los… nooit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.